Herstellen van uw hysterectomie

Herstellen van uw hysterectomie

Gebruik maken van deze essentiƫle technieken om hysterectomie bijwerkingen zodat u een gladde hysterectomie herstel hebben aan te pakken.

Leer eenvoudige oefeningen na hysterectomie om uw pijn te verlichten, die gevreesde gewichtstoename na hysterectomie te vermijden en ook om te helpen de snelheid van uw herstel.

Van: Mercy Andres

Geachte: hysterectomie Bound Friend

Of u nu op het punt om hysterectomie of momenteel herstellende van hysterectomie zijn, ik weet zeker dat er vragen die u op zoek zijn naar antwoorden voor zijn. Vragen als:

  • Wat zijn de bijwerkingen van hysterectomie?
  • Hoe lang moet ik volledig herstellen na een hysterectomie?
  • Kan ik mijn normale activiteiten nadat ik de operatie had?
  • Welke oefeningen kan ik doen na hysterectomie?
  • Hoe ga ik om met pijn na een hysterectomie?

en vele anderen!

Ik heb door het hysterectomie proces geweest helaas twee keer dus ik weet wat je mee bezig bent!

Mijn naam is Mercy Andres. Voorafgaand aan de totale abdominale hysterectomie ik had, had ik ook al door middel van twee chirurgische procedures die rechtstreeks verband houden met het. Helaas, mijn ervaring van de twee eerdere operaties was niet goed, maar als gevolg van dat, heb ik geleerd op een manier die me in staat om te gaan door middel van de derde operatie vlot en in een recordtijd. Het kan heel ontmoedigend en stressvolle voor elk type hysterectomie ondergaan, maar het moet niet zijn als je hebt een goede kennis van en inzicht in de procedure en de uitdagingen die voortvloeien uit het.

Door mijn ervaring had ik geweest van hulp aan vrienden en kennissen die via dezelfde operatie verliep. Het zeker hielp hen en ik wist dat ik moest de eenvoudige benadering ontdekte ik met anderen die zouden kunnen profiteren delen.

Na het praten met vrouwen die hysterectomie had, ontdekte ik dat ze hebben verschrikkelijke ervaringen na de operatie-sommige gestreden met complicaties die gemakkelijk kunnen worden vermeden. Ook heb ik gezien hoe hard mijn co-patiƫnten in het ziekenhuis worstelde na hun operatie. Het is dan mijn bedoeling om anderen die kunnen profiteren van wat ik in staat om dat te bereiken dat ze opties met hen gaan door het proces zijn geweest helpen.

Geloof me, ik weet hoe eng het is om te horen van uw arts dat de ultieme oplossing om uw pijn is een hysterectomie …

…als je net als ik, het eerste ding dat je lastig gevallen is het risico.

Zorgen of angst is de natuurlijke reactie, vooral als je weinig begrip van wat je bent om door te gaan. Ik kwam verontrustende informatie die u misschien ook over wanneer u probeert om uw eigen onderzoek te doen dat wil zeggen op het internet, in uw lokale bibliotheek of zelfs van een verschrikkelijke ervaring van uw vriend of familielid had moeten komen.

Ik denk dat een deel van zijn bang is in niet wetende wat te verwachten op alle.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

three × two =